Ook ik hou niet van blablabla. Experimenteren en creëren zijn mijn lang leven!

In september knutselde ik voor het eerst een “zine” in elkaar, een MAAK!zine. Ik citeer even Wikipedia: “Een zine (afkorting van fanzine en magazine) is een publicatie van gefotokopieerde tijdschriften op kleine schaal, vaak gericht op een minderheidspubliek. Zines worden op verschillende manieren samengesteld, van met de printer afgedrukte tekst tot tekeningen of zelfs handgeschreven tekst.”

Het resultaat was een kleurrijk en eclectisch A6-boekje, gefotokopieerd bij de lokale koffie-werk-kopieerplek om de hoek. Fantastisch vind ik dat dus hé! Dit past ook veel meer bij mij en bij MAAK! dan een strakke, blinkende advertentie of een van-je-scherm-spattende commercial. Nadeel is dat het lastiger te verspreiden is natuurlijk… dus na enige aarzeling heb ik het boekje toch ook gedigitaliseerd.

In dit eerste MAAK!zine schets ik heel beknopt mijn visie op coaching en geeft ik meteen een aantal concrete losse voorbeelden van wat creatief-fysieke coaching kan inhouden. Je kan er thuis zo mee aan de slag!

Voilà. Alsjeblieft. Blablabla. Ouderwets handgemaakt, met up-to-date en relevante inhoud, tot bij jou gebracht met de meest moderne technologieën 😉

Benieuwd naar een programma op maat? Neem contact op of boek ineens een gratis kennismaking!

2 thoughts on “Al die coaches met hun BLABLABLA…

Comments are closed.