Individuele coaching
  Creatieve Labo’s
  Co-creatie

Individuele Coaching

  gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek (wandelcoaching)

  twee soorten trajecten:

1) een ‘open traject’, met coachingsmomenten van 1u, zo vaak je wil/nodig hebt (wekelijks, tweewekelijks, maandelijks,…) voor zolang je het zelf zinvol vindt

2) het intensieve 12-wekenprogramma The Artist’s Way met wekelijks coachingsmoment van 1u en dagelijkse thuisopdrachten (in het grijze kader vind je extra info)

  in mijn praktijk in Mariaburg, in de natuur (bijv. Oude Landen) of via online meetings (Zoom) 

  actieve en creatieve aanpak

  de doelen van het traject bepaal jij zelf, de aanpak stem ik af op wat voor jou het beste werkt

  beroepsgeheim

  een uur coaching in het ‘open traject’ kost €60, cash of met de bancontactapp te betalen bij elke sessie

  Het 12-wekenprogramma The Artist’s Way kost €540 (wat neerkomt op slechts €45 per week), te betalen door overschrijving voor de start van het traject, of in 3 schijven van €180 (1e schijf voor aanvang van het traject, 2e schijf na 4 weken en 3e schijf na 8 weken)

The Artist’s Way

The Artist’s Way is een traject van 12 weken – individueel of in groep – gebaseerd op het gelijknamige boek van Julia Cameron. Deze methode heeft wereldwijd reeds miljoenen mensen geïnspireerd. Het boek kan in principe als ‘zelfhulpboek’ gebruikt worden, maar in de praktijk is het alles behalve evident om dit traject op je eentje af te leggen. Coaching hierbij – individueel of in groep – is duidelijk een grote meerwaarde!  

De methode is geschikt voor iedereen die op zoek is naar wat hij/zij nu eigenlijk écht wil – van ‘gewoon’ wat meer creativiteit in zijn/haar leven of werk, tot grote veranderingen – en die bereid is om daar intensief en actief mee aan de slag te gaan

Doorheen de thema’s en de opdrachten overwin je interne blokkades en kom je (terug) in contact met je eigen creativiteit, krijg je inspiratie, energie en plezier. Je ervaart een grotere autonomie en meer mildheid ten aanzien van jezelf. Stap voor stap kom je in beweging en MAAK! je je dromen waar. 

De 12 thema’s waar ik je doorheen loods: 
1) Gevoel van veiligheid (innerlijke blokkades aanpakken)
2) Identiteit aanwakkeren 
3) Creatieve doorbraak
4) Zelfbewustzijn ontwikkelen
5) Jezelf zijn: kansen
6) Tijd en overvloed 
7) Verbinding
8) Kracht
9) Compassie
10) Zelfbescherming
11) Autonomie
12) Vertrouwen 

De rode draad doorheen het programma wordt gevormd door de ochtendpagina’s (dagelijks flowschrijven voor de hele duur van het programma) en een wekelijkse inspirerende date met de creatieveling in jezelf. Met elk thema komen er ook nieuwe opdrachten om tijdens én na de sessies mee aan de slag te gaan. Je zal dus dagelijks in dit proces gaan investeren! 

Creatieve Labo’s

Een Creatief Labo is een traject in een veilige, kleine groep met vrije inschrijvingen. Gedurende een reeks bijeenkomsten gaan we samen aan de slag volgens de cyclus van ervaringsleren: doen, ervaren, reflecteren, theoretische inzichten.

Je krijgt elke bijeenkomst nieuwe kennis en technieken aangereikt waarmee je meteen samen actief gaat experimenteren.
Je beslist vervolgens zelf wat daarvan voor jouw dagelijks functioneren écht toepasselijk en op dat moment haalbaar is. Hiermee ga je thuis aan de slag.
Door tijdens de volgende bijeenkomst je ervaringen uit te wisselen, geef je elkaar ook extra inspiratie en motivatie doorheen het hele proces.

Door het combineren van professionele begeleiding, ervaringsgericht leren en groepsdynamica wordt een Creatief Labo een écht traject dat de impact van losse workshops ver overstijgt; je komt tot blijvende veranderingen in je dagelijks leven.

Co-creatie

Je wil iets organiseren, en je wil het zélf doen in plaats van het uit te besteden. Het is jouw/jullie ding en je wil het zo persoonlijk en authentiek mogelijk uitwerken!

Anderzijds twijfel je hoe je daar nu juist aan moet beginnen. Je hebt er geen ervaring mee. Je denkt dat je misschien niet creatief genoeg bent, niet genoeg skills in huis hebt. Of je vreest dat het je boven het hoofd gaat groeien. Kortom: je zoekt inspiratie en ondersteuning, iemand die mee het proces en de tijdslijn bewaakt, jou/jullie in je kracht zet om te komen tot originele ideeën en realistische plannen, mensen kan samenbrengen en laten samenwerken, …

Die iemand kan ik voor jou/jullie zijn!

Enkele voorbeelden:

  Trouwfeest (of ander wij-vieren-onze-relatie-feest), jubileum
  Geboorte, en bij een eerste kind ook het mama/papa worden 
  Afscheid, herdenking
  Andere overgangen die bijzondere aandacht verdienen: naar het secundair onderwijs (alternatieven voor communie- en lentefeesten), verhuis, naar een samengesteld gezin, op pensioen, …
  Initiatieven samen met je vereniging of buurt
 

Als eigenaar van je project, beslis je zelf hoe intensief en hoe lang je mijn ondersteuning wil. Dat kan gaan van eenmalig (een brainstormsessie met een concreet en gedragen idee als uitkomst) tot maandelijks of wekelijks, of wisselend afhankelijk van de fase van het project.
Indien gewenst kan u mij naast de procesbegeleiding ook inschakelen voor concrete vormgeving van bepaalde aspecten (zoals de presentatie van geboortetraktaties of aandenkens aan je huwelijksfeest).

Volg me op Facebook en Instagram voor foto’s en verhalen! 

De prijs voor deze ondersteuning is €60 per uur. 

Voor eventuele creatieve vormgeving van concrete aspecten van je evenement, werk ik met een offerte. 

MAAK! je dromen waar en boek alvast een gratis en vrijblijvende kennismaking en vraagverheldering!