Individuele coaching voor wie op zoek is naar een andere aanpak.
Je wil werken aan jezelf en je situatie, maar hebt geen behoefte (meer) aan blablabla? Ik zet je in beweging, actief en creatief. Ervaringsgerichte sessies geven je de concrete handvatten waar je naar op zoek bent.

Creatieve Labo’s voor wie graag aan zijn/haar zelfontplooiing werkt in een kleine groep, met een creatief aanbod in een informele sfeer.
Je kan je inschrijven voor 1 of meerdere losse workshops of ineens een jaartraject boeken.

Co-creatietrajecten voor wie een eigen project/evenement in de wereld wil zetten en hierbij procesbegeleiding kan gebruiken.

Individuele Coaching

gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek (wandelcoaching)

twee soorten trajecten:

1) een ‘open traject’, met coachingsmomenten van 1u, zo vaak je wil/nodig hebt (wekelijks, tweewekelijks, maandelijks,…) voor zolang je het zelf zinvol vindt

2) het intensieve 12-wekenprogramma The Artist’s Way met wekelijks coachingsmoment van 1u en dagelijkse thuisopdrachten (in het grijze kader vind je extra info)

in mijn praktijk in Mariaburg, in de natuur (bijv. Oude Landen) of via online meetings (Zoom) 

actieve en creatieve aanpak

de doelen van het traject bepaal jij zelf, de aanpak stem ik af op wat voor jou het beste werkt

beroepsgeheim

een uur coaching in het ‘open traject’ kost €60, cash of met de bancontactapp te betalen bij elke sessie

Het 12-wekenprogramma The Artist’s Way kost €540 (wat neerkomt op slechts €45 per week), te betalen door overschrijving voor de start van het traject, of in 3 schijven van €180 (1e schijf voor aanvang van het traject, 2e schijf na 4 weken en 3e schijf na 8 weken)

The Artist’s Way

The Artist’s Way is een traject van 12 weken – individueel of in groep – gebaseerd op het gelijknamige boek van Julia Cameron. Deze methode heeft wereldwijd reeds miljoenen mensen geïnspireerd. Het boek kan in principe als ‘zelfhulpboek’ gebruikt worden, maar in de praktijk is het alles behalve evident om dit traject op je eentje af te leggen. Coaching hierbij – individueel of in groep – is duidelijk een grote meerwaarde!  

De methode is geschikt voor iedereen die op zoek is naar wat hij/zij nu eigenlijk écht wil – van ‘gewoon’ wat meer creativiteit in zijn/haar leven of werk, tot grote veranderingen – en die bereid is om daar intensief en actief mee aan de slag te gaan

Doorheen de thema’s en de opdrachten overwin je interne blokkades en kom je (terug) in contact met je eigen creativiteit, krijg je inspiratie, energie en plezier. Je ervaart een grotere autonomie en meer mildheid ten aanzien van jezelf. Stap voor stap kom je in beweging en MAAK! je je dromen waar. 

De 12 thema’s waar ik je doorheen loods: 
1) Gevoel van veiligheid (innerlijke blokkades aanpakken)
2) Identiteit aanwakkeren 
3) Creatieve doorbraak
4) Zelfbewustzijn ontwikkelen
5) Jezelf zijn: kansen
6) Tijd en overvloed 
7) Verbinding
8) Kracht
9) Compassie
10) Zelfbescherming
11) Autonomie
12) Vertrouwen 

De rode draad doorheen het programma wordt gevormd door de ochtendpagina’s (dagelijks flowschrijven voor de hele duur van het programma) en een wekelijkse inspirerende date met de creatieveling in jezelf. Met elk thema komen er ook nieuwe opdrachten om tijdens én na de sessies mee aan de slag te gaan. Je zal dus dagelijks in dit proces gaan investeren!