⇓ Individuele begeleiding
⇓ Groepstraining

 

Stel...

Stel dat je jezelf echt goed zou kennen; je kwaliteiten en talenten, maar ook je valkuilen. En stel dat je bovendien vol vertrouwen op die talenten kon rekenen, zonder negatieve gedachten over jezelf, en zonder in je valkuilen te lopen... 

Stel dat je je emoties kon kaderen, begrijpen, aanvaarden. En stel dat je dan ook nog eens zou weten wat je er mee aan moet vangen, hoe je ze kan uiten naar anderen toe, hoe je relaties kan herstellen na een conflict, ... 

Stel dat je wist hoe je goede keuzes kon maken. Dat je goed was in oplossingen bedenken. Dat je niet bang was om ze ook uit te voeren. En dat je bovendien kon doorzetten tot het einde, ook al mislukt er hier en daar iets?

Stel...

Hoe zou dat voelen? 

Heel erg goed, niet?

En het leuke nieuws is: je kan een stap verder zetten dan het je enkel inbeelden!

Met coaching en training kan je dit ook echt bereiken. En wees gerust: we gaan niet gewoon wat 'praten over'. We gaan doen! Ervaren, experimenteren. Fysiek en creatief. Zo word je pas echt 'de sterkere versie van jezelf'! 

 

Individueel: ELP en Coaching

 coachingsmomenten ingepland volgens jouw noden en tempo 

in mijn praktijk in Mariaburg, in het Multidisciplinair Centrum De Stroom in Kapellen, of in de natuur (bijv. Oude Landen) 

actieve en creatieve aanpak  

de doelen van het traject bepaal jij zelf, de aanpak stem ik af op wat voor jou het beste werkt 

beroepsgeheim: enkel de info die jij wìl delen met anderen - zoals je ouders - wordt gedeeld 

oudergesprekken en overlegmomenten met de school of andere betrokkenen zijn mogelijk als je dat wil 

herstelbemiddeling is ook mogelijk 

een coachingsessie kost €75 euro, liefst met de bancontactapp op je GSM te betalen meteen na de sessie (andere regelingen mogelijk in overleg) 

je kan beroep doen op ELPZ (EersteLijnsPsychologische Zorg) en dan betaal je slechts €11,00 per sessie, of €4,00 als je een verhoogde tegemoetkoming hebt. Meer info vind je hier

In groep: Rots & Water

Rots & Water is een weerbaarheidstraining die vertrekt vanuit fysieke actie en interactie. Uit het hoofd, in je lijf! Je ontwikkelt kracht én rust, in verbinding met jezelf en anderen.